Tayland’ın Nonthaburi bölgesindeki Thepsirin Okulu’nda bir öğrencinin gerçekleştirdiği silahlı saldırıda bir öğretmen yaşamını yitirdi, üçü öğrenci dört kişi yaralandı. Saldırgan öğrenci, olayın hemen ardından intihar ederek hayatına son verdi. Bölgede güvenlik güçleri geniş önlemler aldı.
Tayland polisi, saldırıda bir öğretmenin hayatını kaybettiğini ve üçü öğrenci olmak üzere toplam dört kişinin yaralandığını doğruladı. Emniyet yetkilileri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren öğrencinin olay yerinde intihar ettiğini kamuoyuna duyurdu.
Yetkililer, sosyal medya kanalları üzerinden yaptıkları açıklamalarda halkı Nonthaburi’deki Thepsirin Okulu yakınlarına gitmemeleri konusunda uyardı. Vatandaşlardan bölgedeki yollarını değiştirerek olay yerine yaklaşmamaları talep edildi.
Yerel medya kaynakları, saldırıda en az 15 kişinin yaralandığını ve iki öğretmenin yaşamını yitirdiğini iddia etti. Resmi makamlar ise bu bilgiyi henüz doğrulamadı.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]