Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan derbi maçta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Davinson Sanchez, Victor Osimhen ve Muçi’nin golleriyle sarı-kırmızılılar galibiyete ulaştı.
Bu galibiyetle Galatasaray, puanını 28’e yükselterek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 20 puanda kalarak 4. sıraya geriledi.
Sarı-kırmızılı ekip, çıktığı son 11 resmi maçta mağlup olmazken, Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta 4 gol atmıştı.
Kaan Ayhan, Beşiktaş derbisinde aldığı sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşerken, 12. haftadaki Samsunspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
Belçikalı yıldız Dries Mertens, Galatasaray kariyerindeki 100. resmi maçına Beşiktaş derbisinde çıkarak “dalya” heyecanı yaşadı.
Galatasaray, Beşiktaş karşısında aldığı bu galibiyetle liderliğini sürdürürken, üst üste 11. maçında da yenilgi yüzü görmedi. Derbideki başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncuların yanı sıra tecrübeli isim Kaan Ayhan’ın cezalı duruma düşmesi ve Dries Mertens’in 100. resmi maçına çıkması da maçın dikkat çeken detayları arasındaydı.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap