Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten “Yenidoğan Çetesi” Açıklaması

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten “Yenidoğan Çetesi” Açıklaması

haberci haberci -
64 0

Ömer Çelik, Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi’nde Konuştu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleşen AK Parti Sarıçam 6. Olağan İlçe Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul’da ortaya çıkan “yenidoğan çetesi” soruşturmasına değinen Çelik, konunun tüm detaylarıyla takip edildiğini vurguladı.

Açıklamalarında Hassasiyetle Takip Ettiklerini Belirtti

Çelik, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın konuyu yakından takip ettiğini belirterek, AK Parti olarak da konunun son derece yakın takipçisi olduklarını ifade etti. “Bu cinayet şebekesinin bütün uzantılarını ortaya çıkartırız ve hak ettikleri cezayla karşılaşmaları için mücadele ederiz” diyen Çelik, söz konusu çetenin tehditlerine taviz verilmeyeceğini vurguladı.

Her Yönüyle Araştırıldığını İfade Etti

Ömer Çelik, yaşanan olayın her yönüyle titizlikle araştırıldığını ve incelendiğini belirterek, vatandaşlar gibi kendilerinin de son derece üzgün olduklarını dile getirdi. Kaybedilen bebekler için Allah’tan rahmet dileyen Çelik, partileri olarak olayı en ince detayına kadar takip ettiklerini ve suçluların hak ettikleri cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Ömer Çelik’in bu açıklamaları, toplumda büyük yankı uyandırdı ve “yenidoğan çetesi” soruşturmasıyla ilgili kamuoyundaki endişeleri bir nebze olsun hafifletti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir