KKTC Başbakanı Üstel, Ankara’da Dışişleri Bakanı Fidan ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanlığı’nın resmi X sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Fidan, KKTC Başbakanı Üstel ile Ankara’da bir araya geldi. Görüşmenin detayları hakkında net bilgi verilmezken, iki liderin bölgesel konular ve iş birliği olanakları hakkında görüştüğü belirtildi.
Bakan Fidan ve Başbakan Üstel’in görüşmesinde, KKTC ile Türkiye arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve bölgesel konuların ele alındığı tahmin ediliyor. Türkiye ve KKTC arasındaki ilişkilerin her alanda daha da geliştirilmesi için atılan adımların bu görüşmeyle desteklendiği düşünülüyor.
Dışişleri Bakanı Fidan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, KKTC ile Türkiye arasındaki kardeşlik ve dayanışma bağlarının daha da güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Bu tür görüşmelerin, Türkiye ve KKTC arasındaki ilişkilerin geleceği için umut verici adımlar olduğu ifade ediliyor. İki ülke arasındaki iş birliğinin daha da artırılması, bölgesel konularda dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önem taşıyor.
Bakan Fidan ve Başbakan Üstel’in Ankara’da gerçekleştirdiği bu görüşme, Türkiye-KKTC ilişkilerinin daha da güçlenmesi ve iş birliğinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap