Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’nin Bağımlılıklarla Mücadele Seferberliği Paneli’ne katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.
Fahrettin Altun, panelde çağın değişken bağımlılıklarına dikkat çekerek, devletin bağımlılıklarla mücadelesini ve kararlılığını vurguladı. Türkiye’nin, madde bağımlılığı ve diğer bağımlılıklarla mücadelede önemli adımlar attığını belirtti.
Altun, 21. Yüzyılda Türkiye’nin Bağımlılıklarla Mücadele Seferberliği adlı kitabın tanıtımını yaparak, devletin bağımlılıklarla mücadelesindeki stratejileri ve çalışmaları ele aldığını ifade etti. Kitapta, bağımlılıklarla mücadele politikaları, mevzuatlar, strateji belgeleri, eylem planları detaylı bir şekilde inceleniyor.
Altun, dijital bağımlılığın toplum için önemli bir risk olduğunu belirterek, dezenformasyonun da ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan manipülatif haberlerin toplumsal huzuru tehdit ettiğine dikkat çekti.
Altun, Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada güven veren bir aktör haline geldiğini belirterek, ülkenin istikrar ve güvenlik politikalarının önemini vurguladı. Ayrıca, Türkiye’nin uluslararası alandaki itibarının korunması gerektiğini ve dezenformasyonla mücadele edilmesi gerektiğini ifade etti.
Altun, hukukun üstünlüğünün önemine vurgu yaparak, hiçbir kişinin yargının üzerinde olamayacağını ve adaletin tarafsızlığının korunması gerektiğini belirtti. Türkiye’nin hukuk devleti ilkesine bağlı kalarak yargı süreçlerini yürüttüğünü vurguladı.
Bu açıklamalarla, Fahrettin Altun’un paneldeki konuşması ve Türkiye’nin bağımlılıklarla mücadelede gösterdiği kararlılık vurgulanmış oldu.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap