İletişim Başkanı Fahrettin Altun, The Economist dergisinde yer alan bir yazıya sert tepki gösterdi. Altun, derginin Türkiye’nin bağımsız yargısı hakkında çarpıtılmış bilgiler verdiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığını belirtti. Altun, dergiyi, İsrail’e koşulsuz destek vermekle suçlayarak, mazlum Filistin halkının haklarını savunanları sindirmeye çalıştığını ifade etti.
Altun, Türkiye’nin dünya çapında başarı kazanan dizi sektörünü hedef alan ve siyasi bir operasyonun zeminini hazırlamayı amaçlayan bu girişimin, Türkiye’ye yönelik küresel kumpasların yeni bir versiyonu olduğunu belirtti. Ancak Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’nin bu tür oyunlara aldırmadan büyük ve güçlü hedefine kararlılıkla ilerlediğini vurguladı.
Altun, bazı büyükşehir belediyelerine ait kamu kaynaklarının bu tür ucuz PR operasyonlarına harcandığını belirterek, bu durumu milletin takdirine bıraktıklarını söyledi. Türkiye’nin kararlı ve güçlü duruşunu sürdüreceğini vurgulayan Altun, ülkenin hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini ifade etti.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap