Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik TUSAŞ’taki Terör Saldırısını Lanetledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik TUSAŞ’taki Terör Saldırısını Lanetledi

haberci haberci -
65 0

Ömer Çelik’ten Sert Açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesinde gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Lanetledi ve Şehitler İçin Dua Etti

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıyı **şiddetle kınadıklarını** belirterek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Mücadeleye Devam Edeceğiz

Açıklamasında terörle mücadele konusundaki kararlılıklarını vurgulayan Çelik, **”Terörle mücadelemizi en kararlı şekilde sürdüreceğiz.”** dedi. Türkiye’nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini belirten Çelik, saldırıyı gerçekleştirenlerin hak ettikleri cezayı alacaklarını da ekledi.

TUSAŞ’taki terör saldırısı Türkiye’de huzur ve güvenliğe yönelik yapılan alçakça eylemlere karşı devletin ve milletin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmiştir. Ömer Çelik’in açıklamaları, teröre ve teröristlere karşı Türkiye’nin kararlı tavrını bir kez daha ortaya koymaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir