Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin ardından Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile Beştepe’de bir araya geldi. Ayşe Ateş, yaklaşık bir yıldır Erdoğan’dan görüşme talep ettiğini açıklamıştı. Resmi ve gayriresmi şekilde diyalog zemini yaratmaya çalıştığını dile getiren Ayşe Ateş, 10 Haziran’da CHP Genel Merkezi’nde yaptığı açıklamada Erdoğan’ın görüşme talebini kabul ettiğini fakat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin engellemesiyle iptal edildiğini belirtmişti.
Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına 1 Temmuz’da başlanacak. Bu kapsamda, yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ayşe Ateş ile görüşme talebini kabul ettiği ve bir araya geldiği bilgisi kamuoyuna yansıdı.
Erdoğan’ın, Ayşe Ateş ile gerçekleştirdiği görüşme, uzun süredir talep edilen bir buluşma olarak dikkat çekti. Görüşmenin detayları ve sonuçları ise ilerleyen süreçte gelişmelerle birlikte netlik kazanacak.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap