Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da Ailelere Başsağlığı Diledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da Ailelere Başsağlığı Diledi

haberci haberci -
72 0

İçişleri Bakanı Yerlikaya, İkbal Uzuner’in ve Ayşenur Halil’in Ailelerine Başsağlığı Diledi

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Ali Yerlikaya’nın, İstanbul’da yaşanan üzücü olaylar sonrasında ailelere destek ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

İkbal Uzuner’in Ailesi ile Dayanışma

Açıklamada, Bakan Yerlikaya’nın, İkbal Uzuner’in ailesinin İstanbul’daki evine giderek, anne ve babasına başsağlığı dilediği vurgulandı. İçişleri Bakanı, ailenin acılarını paylaşarak destek olma mesajı verdi.

Ayşenur Halil’in Ailesine Taziye Ziyareti

Açıklamada ayrıca, Yerlikaya’nın İstanbul’da hayatını kaybeden Ayşenur Halil’in ailesine de başsağlığı dilediği ifade edildi. Bakanın, ailenin acısını paylaşarak yanlarında olduğunu belirttiği bildirildi.

Bu zor zamanlarda ailelerin yanında olduğunu göstermek amacıyla yapılan ziyaretler, Bakan Ali Yerlikaya’nın insan odaklı ve duyarlı yaklaşımını bir kez daha ortaya koydu.

Bakanlık, Vatandaşların Yanında Olmaya Devam Edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın ailelere yaptığı taziye ziyaretleri, devletin vatandaşlarıyla birlikte olduğunu ve her zaman destek olmaya hazır olduğunu gösterdi. Bakanlığın, benzer acılar yaşayan ailelere yardım elini uzatmaya devam edeceği vurgulandı.

Bu ziyaretler, toplumsal dayanışmanın ve birlik ruhunun önemini bir kez daha hatırlatırken, devletin vatandaşlarıyla olan bağını güçlendirdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir