Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın TEKNOFEST Adana Etkinliği

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın TEKNOFEST Adana Etkinliği

haberci haberci -
93 0

ULAK Haberleşme, TEKNOFEST’te Yer Alıyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın düzenlediği TEKNOFEST Adana etkinliği, Adana Havalimanı’nda devam ediyor. Festivalde, ULAK Haberleşme Genel Müdürü Ruşen Kömürcü, Kablosuz Haberleşme Yarışması’nın yürütücülüğünü üstlendiklerini belirtti. Kömürcü, Antalya’da düzenlenen finallerde başarılı olan takımların Adana’da olduklarını ifade etti.

ULAK Haberleşme’den 5G Çözümleri

ULAK Haberleşme, TEKNOFEST Adana’da 5G çözümlerini tanıtarak ziyaretçilerle buluşturdu. Kömürcü, 5G özel şebeke sisteminden ilk sinyali almanın önemine vurgu yaparak, yerli ve milli haberleşme çözümlerini geliştirdiklerini belirtti. ULAK’ın hedefinin, operatörlere ve vatandaşlara 5G teknolojisini sunmak olduğunu dile getirdi.

UYGAR Haberleşme Podu ve Diğer Ürünler

TEKNOFEST Adana’da sergilenen ürünler arasında, ANKA için geliştirilen UYGAR Haberleşme Podu da yer alıyor. Kömürcü, bu pod sayesinde kablosuz iletişim ve iletim sağlanabileceğini belirtirken, SD-WAN adını verdikleri yazılım tabanlı güvenli ağ çözümlerinin yeni versiyonunu da tanıttıklarını söyledi. Ayrıca, çocuklara ve gençlere yönelik aktivitelerle de etkinlikte yer aldıklarını belirtti.

TEKNOFEST’e katkı sağlayarak Türkiye’nin teknolojik gelişimine destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Kömürcü, etkinliğin gençlerin teknolojiyle buluşmasına ve yeni teknolojilerin keşfedilerek uygulanmasına olanak sağladığı için TEKNOFEST’e gururla katıldıklarını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir