Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Trafik Kazasında Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

haberci haberci -
212 0

Türkmen Mahallesi’nde Motosiklet Kazası

Dün gece saat 23.00 sıralarında Türkmen Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, plakası belirlenemeyen bir motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Mehmet Batu Özlü’ye çarptı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Çarpma sonucu yaklaşık 70 metre sürüklenen sürücü ve Özlü ağır yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Özlü Hayatını Kaybetti, Sürücü Ağır Yaralı

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mehmet Batu Özlü, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Özlü’nün yakınları, hastaneye gelerek acı haberle gözyaşı dökerken, hayati tehlikesi devam eden motosiklet sürücüsü S.Ş. ise başka bir hastaneye sevk edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, kaza detayları netleştirilmeye çalışılıyor. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlularıyla ilgili bilgi edinilmeye çalışılıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir