Denizli’de dün öğlen saatlerinde başlayan yangın hala söndürülemedi. Havadan müdahale, havanın kararması nedeniyle durduruldu ancak karadan müdahale sürüyor.
Yangında bir keçi sürüsünün alevler arasında kalarak telef olduğu belirtilirken, hayvan barınakları ve yazlık evler zarar gördü.
Araçları olan vatandaşlar eşyalarını yükleyip mahalleden ayrılırken, araçsız vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen otobüslerle tahliye edildi.
Kızılay, Diyanet İşleri Başkanlığı ve diğer sivil toplum kuruluşlarının yardımlarıyla mobil istasyonlar kurularak ihtiyaç sahiplerine yardım sağlanıyor. Evlerinde yemek yapan kadınlar, tencerelerle yapılan yemekleri görevlilere ulaştırıyor.
Yangının başka yerleşim alanlarını tehdit etmediği belirtilirken, ekipler alevlerin yayılmasını önlemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Reklam ve İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap