Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galatasaray, Milli Golcü Halil Dervişoğlu’nu Hatayspor’a Kiraladı

Galatasaray, Milli Golcü Halil Dervişoğlu’nu Hatayspor’a Kiraladı

admin admin -
27 0

Galatasaray, Milli Golcü Halil Dervişoğlu’nu Hatayspor’a Kiraladı

Süper Lig takımlarından Galatasaray, milli golcüsü Halil Dervişoğlu’nu Hatayspor’a sezon sonuna kadar kiralamak üzere anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, Profesyonel futbolcu Halil İbrahim Dervişoğlu’nun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda Hatayspor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Halil Dervişoğlu, Hatayspor Formasıyla Sahada

Galatasaray’ın genç yeteneği Halil Dervişoğlu, sezon sonuna kadar Hatayspor forması giyecek. Galatasaray’dan yapılan açıklamada, milli oyuncunun geçici transferinin resmiyet kazandığı ifade edilirken, Hatayspor da bu transferi sevinçle karşıladı. Hatayspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Halil Dervişoğlu Atakaş Hatayspor’umuzda! Galatasaray forması giyen milli oyuncu Halil Dervişoğlu’nun sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlanmıştır. Halil Dervişoğlu’na hoş geldin diyor, armamızla sonsuz başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Başarılı Performansla Dikkat Çekti

Bu sezon Galatasaray formasıyla 6’sı ilk 11 olmak üzere toplamda 20 resmi maçta görev alan Halil Dervişoğlu, 4 gol atarken, takımına 1 asistlik katkı sağladı. Genç oyuncunun performansı, transfer sürecinde Hatayspor tarafından da dikkate alınarak, Galatasaray’ın kiralama teklifine olumlu yanıt verildi. Bu transferle birlikte Halil Dervişoğlu, Hatayspor’un hücum hattını güçlendirme amacına hizmet etmesi bekleniyor. Futbolseverler, genç yeteneğin Hatayspor macerasını heyecanla beklerken, Galatasaray da Halil’in gelişimine katkı sağlamak amacıyla bu kararı aldığını belirtti. bonus veren siteler 2024

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir