Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Jebet: “Çok uygun koşullarda yarıştık”

Jebet: “Çok uygun koşullarda yarıştık”

admin admin -
20 0

Jebet: “Çok uygun koşullarda yarıştık”

Bahreyn’den katılan ve 42K Kadınlar’da birinci olan Ruth Jebet, parkuru değerlendirerek, “Çok uygun koşullar altında, uygun hava koşulu ve pistte yarıştık. Bu mükemmel organizasyon için herkese teşekkür ediyoruz. Benim bugüne kadar koştuğum en iyi zamandı. Kişisel rekorumu geliştirdim. Onun için de çok mutluyum. Yeni bir parkur rekoru sahibiyim, çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kipkorir: “Çok mutluyum”

Maratona Kenya’dan katılan ve 42K Erkekler’de birinciliği elde eden, Benard Kipkorir, “Çok mutluyum, çok iyi hissediyorum. Çünkü parkur rekorunu kırdım. Çok güzel organize olunmuş ve çok düz bir parkurdu. O yüzden çok keyif aldım. Türkiye’de ikinci, Mersin’de ilk kez yarışıyorum ” dedi. restbet slot oyunlar

Yunanistan’dan gelen ve Paten Yarışı’nın erkekler kategorisinde birinci olan Christos Sarantis, ödülünü aldığı esnada kız arkadaşına da evlilik teklifi etti. Sarantis, “Çok güzel fikirlerim ve hislerim var. Çünkü Yunanız ve kültür olarak Türklere çok yakınız. Çok da iyi ağırlandık. Mersinliler arkadaş canlısı insanlar ve bu bizim için çok mühim. Harika bir parkur, yollar çok güzel. Elbette tekrar Uluslararası Mersin Maratonu’na katılmak istiyorum” dedi. Sarantis, “Çifte kazananım ben, hem şampiyon oldum hem de evlilik teklifi ettim. Çok mutluyum” diye belirtti. Kız arkadaşı Alexandra Noti ise aldığı evlilik teklifi karşısında şaşırdığını ifade ederek, “Ben aslında onu desteklemeye geldim. Ama beni çok hoş bir sürprizle şaşırttı. Hiç böyle bir teklifi beklemiyordum” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir