Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. “Bando mızıkayla transfer yapılmaz”

“Bando mızıkayla transfer yapılmaz”

admin admin -
11 0

“Bando mızıkayla transfer yapılmaz”

Başkanlık yarışındaki rakibi Hasan Arat’ın, PSG Başkanı Nasır el-Halifi ile fotoğraf paylaşarak, bir transfer listesi üzerinde konuşacaklarına yönelik yaptığı açıklamaları da değerlendiren Serdal Adalı, şunları söyledi:

“Paris Saint-Germain başkanıyla selfie çektirmek transfer yapmak manasına gelmez. Transfer de öyle yapılmaz zaten. Bando mızıkayla transfer yapılmaz. Ayrıca köle ticareti yok ortada, Katarlı patron istedi, ’Sen Beşiktaş’a gideceksin’ dediğinde de futbolcuların gelecek diye bir şartı da yok. Her zaman söylüyorum biz daha sessiz sedasız transferlerimizi yaparız, geçmişte yaptık. Bunun nasıl yapılacağını da biliyoruz ama ben hiçbir zaman, hiçbir devrede yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Kimseye de umut ya da hayal satmam. Benim karakterim değildir. Ben her zaman yapabileceğim şeyleri söylerim ama yaparım.” gonebet canlı destek

“Akatlar Spor Kompleksi sıfırdan inşa edilecek”

Siyah-beyazlıların borç yükünü hafifletecek veya kapatacak başka projelerinin olup olmadığının sorulması üzerine de Başkan Adayı Adalı, “Kısa vadede yapacağımız projeler var. Yine Akatlar Kompleksi var, imzasını attığımız. Mesela buradaki eski Akatlar Kompleksi’nin, kapalı spor salonunun baştan sıfırdan inşaata başlanması, onun da belli bir süresi var. Buradan gelecek gelir de yine diğerine paralel şekilde 2, 3 seneden sonra, çünkü burada kiralanabilir alanlar var, ticari üniteler var. Buradan gelecek gelirler yine hemen hemen diğeri ile eşzamanlı” ifadelerini kullandı.

Bankalar Birliği anlaşmasının kulüplere külfet olmadığı düşüncesinden de bahseden Adalı, “Her zaman yardımcı oldular kulüplere. Ama şu projeler geri dönüş başladığı zaman zaten öyle bir sıkıntımız kalmayacak” dedi.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir