Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SDM Rusça Kursu Kampanyası: SDM İle Arkadaşınla Öğren

SDM Rusça Kursu Kampanyası: SDM İle Arkadaşınla Öğren

admin admin -
24 0

SDM Rusça Kursu Kampanyası: SDM İle Arkadaşınla Öğren

 

Rusya dünyanın en büyük ülkelerinden biri olmanın yanında Rusça da oldukça fazla konuşulan bir dil olarak dikkatleri çeker. Her yıl milyonlarca Rus turistin ülkemize geldiği düşünüldüğünde bu ülkenin dilinin öğrenilmesinin gerekliliği de ortaya çıkar. SDM Rusça kursu alan kişiler Rusya’dan gelen turistlerle rahatça iletişim kurabilirler. Aynı zamanda Rusya ile iş yapan şirketlerde iş bulma olanakları artar.

Öğrenilmesi zor olan dillerin arasında bulunan Rusçayı tek başına öğrenmek zorlayıcı bir süreç olabiliyor. Bunun yanında kursa gidilmesi halinde ise öğrenme sırasında yaşanan zorlukların ortadan kalkması mümkün oluyor. Kariyer hedeflerinizi büyütmek istediğinizde yabancı dil öğrenmeye başlamalısınız. Devlet okullarında öğretilmeyen Rusçayı ancak bir kursa giderek öğrenebilirsiniz.

Rusça Öğrenmenin Yararları

 

Rusça öğrenmek bu ülkenin insanlarını anlamayı sağlar. Bir ülkenin insanlarını anlamak ve onlarla sağlıklı iletişim kurmak için dillerinin bilinmesi gerekir. Özellikle turizm sektöründe çalışan kişiler için bu dilin öğrenilmesi oldukça önemlidir. Global şirketlerde çalışanlarında Rusçayı öğrenmeleri yabancı iş ortakları ve müşteriler ile sağlıklı iletişim kurabilmelerini sağlar. Rusya’ya yapacağınız gezilerde ise kendinizi ifade etme konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Rusça kursu ile bu dili öğrenmenin sunduğu avantajlar arasında şunlar bulunur.

  • Kariyer hedeflerinizi büyütebilirsiniz
  • Turizm sektöründe rahatça iş bulabilirsiniz
  • Rus kültürünü öğrenebilirsiniz
  • Rusya’ya yapacağınız seyahatlerde iletişim problemi yaşamazsınız
  • Dünyaya başka bir ülkenin insanlarının gözünden bakma fırsatını bulabilirsiniz
  • Hafızanızı güçlendirir ve zihninizi geliştirirsiniz

Rusça Öğrenmek Zor mu?

 

Rusça öğrenmenin zor olduğuna dair inanış nedeniyle pek çok kişi bu dili öğrenmeye çalışmaktan kaçınabiliyor. Oysa doğru bir Rusça kursu seçilmesi halinde öğrenme konusunda sıkıntılar yaşanmadığı görülüyor. Bu dili öğrenmek istediğinizde sabırlı olmalı ve öğrenmeye çalışmaya ara vermemelisiniz. Yabancı dil öğrenmenin ilk zorluğu aşıldıktan sonra çok keyifli ve yararlı olması ile çalışma ve öğrenme şevki artar.

Rusçayı öğrenirken kursta verilen dersleri evde tekrar ettiğinizde ve pratik yaptığınızda öğrenme sürenizin kısaldığını görebilirsiniz. Kiril alfabesini öğrenmenin ardından ise Rusçayı öğrenmenin en büyük zorluğunu aşmış olursunuz. Rusya’nın tarihini, kültürünü öğrendiğinizde ise bu dile olan ilginiz artar ve öğrenmeniz de kolaylaşır.

 

 

 

SDM Dil Okulu Kampanyası Nedir?

 

SDM dil okulunun kampanyasıyla ilgili bilgi vermek gerekirse alacağınız tüm kurslarda geçerli olmak üzere geçerli iki kişiye bir kişi ücret kampanyası bulunmakta. Bu tam olarak ne demek bir kişi olarak vereceğiniz parayı arkadaşınla beraber vererek kurs ücretini yarıya indirmiş olacaksınız.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir