Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Firmalara Özel Mause Pad Seçenekleri

Firmalara Özel Mause Pad Seçenekleri

admin admin -
15 0

Firmalara Özel Mause Pad Seçenekleri

Standart mouse pad genellikle farenin kullanımına engel olmayan kareler veya daireler şeklinde tasarlanmıştır. Mouse altlıkları sayesinde optik veya mekanik fareler yüzeyi daha kolay tanır ve imleci tam istediğiniz gibi hareket ettirmenize yardımcı olur. Fare altlıkları, yüzeyi kaygan olduğu için farelerin hareketini de kolaylaştırır. Kaygan yapısı nedeniyle mouse pad vb. fare altlığında yüzeylere göre daha hızlı hareket edebilir. Özellikle mouse ile çok çalışan bilgisayar kullanıcıları için kullanımı oldukça kolaydır.

 Firmaya özel mouse pad genellikle plastikten yapılır ve kendi dolgu malzemelerine sahiptir, ancak sadece evin etrafındaki malzemeleri kullanarak bu işi yapabilen mouse pad’leri yapabilirsiniz. Mouse pad’iniz için kullanacağınız malzemeleri seçmek tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Ancak, fare algılama en önemlisi olduğundan, farenin üzerinde kayabileceği bir yüzey kullanılmalıdır. Eski bir kitap kapağı, hafif dolgulu plastik veya plastik ambalaj bile bu işi yapabilir. Herhangi bir malzemeden kare veya dairesel bir şekil oluşturun ve fareye kayması için yeterince pürüzsüz bir yüzey verin, hepsi bu. Unutmayın ki bir ürünü ne kadar kaliteli yapmaya çalışırsanız çalışın, onu evdeki malzemelerle yapma kalitesine ulaşamazsınız.

Mouse pad gerek görünüm gerekse sağlığa uygunluk açısından zaman zaman temizlenmelidir. Mouse pad’inizi temizlemeden önce kullandığınız pad malzemesini öğrenmek size en büyük avantajı sağlayacaktır. Günümüzde mouse pad baskı fiyat aralığı kullanılan malzemeye göre değişkenlik görmemektedir. Bu malzemeden yapılmış fare altlıklarını şampuan veya bulaşık deterjanı ile nazikçe ovalayarak ve kirleri çıkararak temizleyebilirsiniz.

 Mouse pad almanın üç ana avantajı, artırılmış hız, artırılmış doğruluk ve kullanım kolaylığıdır. İkincil bir avantaj, elin ve farenin sürtünme hareketi nedeniyle masa veya masa yüzeyinin sürekli çizilmemesi ve aşınmamasıdır. Fare altlıkları ayrıca farenin alt yüzeyinde toz birikmesini ve dedektörün düzensiz hareket etmesini önleme avantajına sahiptir.

 Mouse paspasları özel deterjanlar, sıvı sabun, el yıkama veya kimyasal temizleyiciler ile temizlenebilir. Tüm fare altlıkları makinede yıkanabilir değildir. Hareketi algılamak için görüntü sensörleri kullanan optik fareler ilk piyasaya sürüldüklerinde, optik desenlerle basılmış özel fare altlıkları kullanıyorlardı. Modern optik fareler, düz kâğıt ve diğer yüzeyler üzerinde makul bir doğrulukla çalışabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir