Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hatice – Ahmet Talu 2022 Gold Moon Awards’ta 

Hatice – Ahmet Talu 2022 Gold Moon Awards’ta 

admin admin -
47 0

Hatice – Ahmet Talu 2022 Gold Moon Awards’ta 

Yılın en iyi çıkış yapan Güzellik ve Saç Bakım vip Stüdyosu 

Hatice TALU kimdir ? 

Ankara’da doğan Hatice Talu 15 yıldır güzellik ve estetisyenlik sektöründe faaliyet göstermektedir. Doğal güzelliği gözlerden gelen öz güveni ve ışıltıyı seviyoruz. Güzel görünmek herkesin hakkı…Bizden daha iyisi yine biziz mottosuyla gücümüze güç katmaya geliyoruz dediler. Sizlere servisimizi, her adımda iletişimimizi her zaman samimi ve vip  tarzda tutmaya özen gösteriyoruz. Yüksek danışan memnuniyeti önceliğimizden ödün vermiyoruz. Danışanlarımızın güven ve sadakatine çok değer veriyoruz. Buna lâyık olmaya devam edeceğiz. Bunun amacı ise geçmişten bu yana sürdürdüğü çalışma ve aldığı eğitimlerden kaynaklı olarak; Vizyonumuz; Çok büyümek değil her daim kaliteli kalmak dediler. 2007 yılında Çankaya’da mesleğine başlamış olup bir yandan kariyerini yarıda bırakmadan okuluna devam edip, bir yandan ise kendini geliştirmek adına stajyer olarak iş hayatına adım atmıştır. Gazi ünivertisi cilt bakımı ve güzellik bölümü mezunu olan ve bunun yanı sıra kalıcı makyaj, dövmecilik sanatı, lazer epilasyon, cilt anatomisi & fizyolojisi, İpek kirpik, kuaför vb. Bir çok alanda kendini eğitmeye ve geliştirmeye devam etmiş usta öğretici ve eğitmenliği belgelerini almıştır. Mezun olduktan sonra kariyerine Çukurambar’da uzman estetisyen olarak devam etmiştir.

Ahmet Talu kimdir ? 

Ankara’da doğan Ahmet Talu 16 yıldır kuaför sektöründe faaliyet göstermektedir. Mesleğe ilk girişimini 2006 yılında Ankara’nın gözde semti Bilkent’te başlamıştır. Eğitimlerini Gazi üniversitesi Kuaförlük bölümünü bitirip usta ve usta öğretici belgesi alarak bölümünü birincilik ile bitirmiştir. Ankara, İstanbul, Bodrum, Kıbrıs ve Antalya’da kendini geliştirmek ve yenilik katmak adına bir çok eğitim ve seminerlere katılıp uzmanlık belgesi almıştır. Uzun yıllar Bilkent’te bulunup ve daha sonra kariyerine Bodrum’da salon işleterek devam etmiştir. 2015 yılında Ankara’nın gözde semti olan Ümitköy’de marka salonlarda kariyerine devam etmiştir.

Mesleğini her zaman aşk ile yapmaya devam etmiş, Kuaförlüğü hiç bir zaman iş olarak görmemiş ve kendine sanat olarak benimsemiştir her zaman en iyisi için mücadelesine devam etmiştir.

 

Hatice ve Ahmet Talu çifti 2018 yılında hayatlarını birleştirerek 2019 yılında hizmet verdikleri işletmelerden ayrılarak, hayallerini gerçekleştirmek üzere Ankara’nın gözde semtlerinden Beytepe Officium binasında Hatice & Ahmet TALU Hair -Beauty vip salonunda kaliteli bir şekilde vip hizmet vermeye başlamıştır..

Merkezde yapılan güzellik işlemleri;

-Kalıcı Makyaj 

-Dudak Renklendirme 

-Eyeliner, Babyliner,Dipliner 

-Microblading,Pudralama,Kıl Tekniği 

-Hatalı Kaş Silme 

-Leke protokolü 

-Çatlak tedavisi 

-Bölgesel incelme 

-Cilt bakımı  

-Kolojen İp Protokolü 

-7 Renk Led Terapi 

-Dermapen 

-İpek Kirpik

-Kirpik Lifting 

-Lazer Epilasyon 

-Altın Oran Kaş Alımı 

-Özel Gün Makyajı vs.. 

Merkezde yapılan saç işlemleri;

-Ombre

-Sombre

-Brushlight

-Facelight

-Botox Bakım 

-Keratin Bakım 

-Metal Detox 

-Micro Kaynak 

-Kişiye Özel Saç Kesimi 

-Gelin Saçı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir