Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul Antika Alanlar

İstanbul Antika Alanlar

admin admin -
11 0

İstanbul Antika Alanlar

İstanbul Antika Alanlar olarak firmamız İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde antika eşya alım satım işlemi ile uğraşmaktayız. Firma olarak 1982 yılından bu yana siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bizler antika mobilya, antika obje, antika elektronik, antika oyuncak, antika halı, antika büro malzemeleri yurt içi ve yurt dışı tüm antika ürünlerini satın almaktayız.

[c1] 

İstanbul Antika Alanlar olarak bilinen firmamız satmak istediğiniz antika eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp üzerinden bizlere fotoğraflarını göndermeniz yeterli olacaktır. Bizler ürünleri inceledikten sonra adresinize kadar gelerek antika eşyalarınızı en yüksek fiyat garantisi ile satın almaktayız. Siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. 

İstanbul Antika Alan Yerler

İstanbul Antika Alan Yerler olarak dedenizden, nenenizden ya da anne ve babanızdan kalan antika ürünlerini değerinde satın almaktayız. Antika eşyalarınızı satmak istiyorsanız bizlere arayın anında adresinize kadar gelerek ürünleri incelemekteyiz. Babanız ya da dedeniz rahmetli oldu evde bulunan antika eşyalarınızı satmak istiyorsanız tam adresine gelmiş bulunmaktasınız. Bizler adresinize kadar geliyoruz evinizde bulunan antika eşyalarınızı en yüksek fiyat garantisi ile nakit olarak satın almaktayız.

 

İstanbul Antika Alan Yerler denildiği zaman karşınıza Eyt Antik olarak karşınıza bizler çıkmaktayız. Yıllardır antika ürün alım satım üzerine hizmet veren firmamız önümüzde ki yıllardada hizmet vermeye devam etmektedir. 

İstanbul Antika Alım Satım

İstanbul Antika Alım Satım olarak siz değerli müşterilerimize ürünleri nasıl satın aldığımızı ve nerede sattığımız hakkında bilgi vermek isteriz. İstanbul Antika alım satım olarak siz değerli müşterilerimizin ürünlerini siz değerli müşterilerimizin adreslerine kadar gelerek ürünleri yerinde inceledikten sonra siz değerli müşterilerimize fiyat bilgisi vermekteyiz. Verdiğimiz fiyat teklifini kabul ettiğimiz takdirde siz değerli müşterilerimizden satın aldığımız antika ürünlerin parasını siz değerli müşterilerimize nakit olarak vermekteyiz. Bizlere ürün satmak artık daha da kolay siz değerli müşterilerimize bir mesaj veya bir telefon kadar yakınız. Bizlere danışmadan asla ve asla antika eşyalarınızı satmayın. Antika Eşya Alanlar olarak bizlere canlı destekten veya cep numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir