Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kalıcı Oje Ne Kadar Süre Kullanılabiliyor?

Kalıcı Oje Ne Kadar Süre Kullanılabiliyor?

admin admin -
26 0

Kalıcı Oje Ne Kadar Süre Kullanılabiliyor?

Kalıcı oje yaptırmayı düşünen kadınlar ne kadar süre kullanabilirim konusun merak etmektedirler. Normal ojeler sürüldükten kısa süre sonra deforme olmakta ve değiştirilmesi gerekmektedir. Bu ise kadınlar için sık olarak yapılması gereken bir işi ortaya çıkartmaktadır. Kalıcı makyaj sistemlerinin geliştirilmesi ojelerin de tırnaklarda daha uzun süre kalmasını sağlamaktadır. UV ışınlarına tutulan ojeler sürüldükten sonra ortalama iki ya da üç hafta boyunca tırnaklarda bozulmadan kalabilmektedir.

Ojenin kalıcılığı kişinin tırnaklarının uzama hızına ve maruz kaldığı işlemlere göre değişiklik göstermektedir. Bakımlı olmaya önem veren ama yoğun iş hayatı olan kadınlar gibi tatile çıkmaya hazırlanan kadınlarda kalıcı oje uygulamasını yaptırmaktadırlar. Merkezimizde uzmanlarımız istediğiniz renk tonunda ojeyi dikkatle uygulamaktadırlar.

Manikür Yaptırmak Sağlığa Zararlı mı?

 

Manikür yaptırmanın sağlığa kesinlikle bir zararı bulunmuyor. Aksine tırnakların bakımı için manikürün düzenli şekilde yapılması gereklidir. Bazı uzmanların bu konuda uyarıda bulunmalarının nedeni ise manikür sırasında kullanılan aletlerin hijyenidir. Manikür aletlerinin sterilize edilmeden kullanılmaları bazı hastalıkların bulaşma nedeni olabiliyor. Merkezimizde bu konu üzerinde hassasiyetle durulmaktadır. Merkezimizde bulunan özel cihazlarla her manikür sonrası aletler sterilize edilmektedir. Bu şekilde tüm müşterilerimiz içleri rahat olarak manikürlerini yaptırabilmektedirler.

Manikürün yapılması tırnakların ve ellerin bakımlı görünmesi açısından önem taşımaktadır. Bunlar kadar önemli olan bir diğer nokta ise cilt bakımının yapılmasıdır. Cilt bakımı her yaştan insanın ihtiyacıdır. Cildin dış etkenlerden ve ilerleyen yıllardan dolayı elastikiyetini ve canlılığını yitirmemesi için özel bakımlarını yapmaktayız. Cildin temizliği için öncelikle peeling yapılmaktadır. Ardından maske, protein ve serum takviyeleri yapılmaktadır. Gerekli durumlarda serumla da cildin canlanması ve kendini yenilemesi sağlanmaktadır. Cildin nemlendirilmesi bakımın son aşamasıdır. Cilt bakımı, epilasyon ve kalıcı makyaj gibi uygulamalarımızla ilgili ayrıntılı bilgiyi iletişime geçerek alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir