Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Modasında Yeni Trend: Afrika Örgüsü

Saç Modasında Yeni Trend: Afrika Örgüsü

admin admin -
18 0

Saç Modasında Yeni Trend: Afrika Örgüsü

Afrika’da doğan ama tüm dünyaya yayılan ve popüler kültürün büyük bir parçası haline gelen Afrika örgüsü günümüzde çok ilgi çekmektedir. Tamamen el işçiliği kullanılarak, özen ile hazırlanan ve %100 doğal olan bu saçlar, kullanıcıya büyük kolaylık sağlamaktadır. Pratik ve konforlu bu saç modeli sayesinde uzun süreler boyunca keyifli modelleri, saçınızda kullanabilirsiniz.

Afrikalıların saç yapıları nedeni ile saç uzama hızları oldukça yavaştır. Bu geç uzama hızının yanı sıra saçı taramak ve düzleştirmek neredeyse imkansızdır. Şekil vermenin de son derece zor olduğu bu saç tipinde, Afrika örgüsü zorunlu bir ihtiyaç halini almıştır. Bu nedenle ortaya çıkan ve zamanla tüm dünyaya yayılan Afrika örgüsü, tek Afrika saç modeli değildir. Afro dalgası da oldukça sevilen ve talep edilen bir saç stilidir. Deneyimli ellerde, büyük ustalık ile yapılan Afro dalgası da kullanıcıya farklı ve dikkat çekici bir hava katmaktadır. Bu modellerin dışında; cornrows örgü, twist ve makaron zizi de Marjinal Stüdyo’da yaptırabileceğiniz Afrika saç modelleridir. Her biri farklı yapım aşamalarına sahip olan bu modeller arasından en beğendiğinizi seçebilir ve keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Saçlarınız İle Dikkatleri Üzerinize Çekin

Her yaştan ve cinsiyetten insanın yaptırabileceği Afrika saç modelleri, stili ile ilgi çekmekten zevk alan kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer alırlar. Saçlarında da tarzını yansıtmak isteyen, marjinal ve iddialı kullanıcılar için yaklaşık 2 aylık bir kullanım süresi bulunan Afrika örgüsü, saçın uzunluğuna bağlı olarak 4 ila 6 saatlik bir çalışma ile gerçekleştirilir. Daha ince örgü tercih eden müşteriler için bu zaman 6 -7 saat olurken, kullanım süresi ise 2 ya da 3 aydır.

Sentetik saçlar kullanılarak, daha hareketli ve renkli hale getirilen saç modellerinin yağlanma yapmama v çabuk şekil alma gibi pek çok farklı avantajı bulunmaktadır. Kremsiz de yıkanabilen ve temizliği konusunda endişe etmenize gerek olmayan bu saç alternatifleri ile tüm gözler üzerinizde olacak. Dilediğiniz zaman ücretsiz saç açtırma hizmeti de bulunan Marjinal Stüdyo’da deneyimli saç sanatçıları ile yeni saçlarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir